Coachning

Ibland kan det hjälpa att ha en personlig hejarklacks-ledare vid sin sida när något behöver förändras i livet för att du ska må bra.

Jag har jobbat drygt 10 år med coachande samtal med olika inriktningar. Främst har det handlat om att coacha småföretagare samt jobbcoachning men de senaste åren har mitt specialområde blivit inre hälsa och stresshantering - att genom coachning, mental träning och mindfulness hjälpa människor som vill ha mer glädje och inre balans i sitt liv.

Min utbildningsbakgrund består av examen i psykologi med inriktning på hälsopromotion och med en fördjupning i samtalsmetodik från Göteborgs universitet och flera ledarskapsutbildningar. Men jag hämtar också tekniker och verktyg från österländska och yogiska traditioner.

Hur går det till?

Ett första 50 minuters provsamtal inklusive en telefonuppföljning kostar 550:-. Om du vill fortsätta efter det får du kontinuerligt stöd och pepp under minst 2 månader och vi lägger upp stödet med personliga träffar, hemuppgifter, telefonuppföljningar och mailstöd utifrån din budget och dina behov.

Ring mig på 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se för en pratstund om vad personlig coachning skulle kunna hjälpa dig med.