Gå till innehåll

Yogakurser

Yoga behövs mer än någonsin! Gå gärna med i gruppen Yoga med Ulrika på Facebook för uppdateringar och yogatips.

Vårens yoga  kommer att som vanligt innehålla skön, varierande, välgörande yoga för att bli mjuk och stark, både i kroppen och inombords. Både nybörjare och erfarna yogis är varmt välkomna till alla klasser.
Anmälan här (betalning senare):
eller via sms 070-617 2817
Tisdagar 12 veckor (start 2/1):
10:00 Yoga Lätt (80 min)    1850:- (1750:- pensionär/långtidssjukskriven)
17:30 Sama Yoga (80 min) 1850:-
Onsdagar: 12 veckor (start 3/1)
17:30 Yoga för stela män 1850:- (1750:- pensionär)
OBS: Terminen pågår från vecka 1 till vecka 19 men blir uppdelad pga att jag arrangerar yogavandringsresor till Bali och Nerja.
Yoga Lätt har uppehåll vecka 5-8 och vecka 16-17.
Sama Yoga och Yoga för stela män har uppehåll vecka 4-8 + vecka 16-17.
Drop-in 200:-

Villkor: Du väljer en klass men kan variera mellan dem (dock bara män på onsdagar 😉 Du kan ta igen en missad gång på en klass hos Bea). 

Ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se för anmälan.

Inbetalning till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383

Varmt välkommen!

Alla klasser är öppna för alla nivåer.

 

Passbeskrivningar:

Yoga Lätt, tisdagar 10:00 
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Sam Yoga tisdagar 17:30
Den här terminen innehåller klassen som vanligt stärkande Sama yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Kravlöst, skönt och varierande.

Jag kommer fortsätta dela med mig av praktiska övningar och undervisning kring olika sätt att må bättre inombords - få sova bättre, stressa mindre och hitta inre glädje. Allt baserat på mina 22-åriga erfarenheter från min egen hälsoresa, utbildningar (och det är ett helt gäng vid det här laget; inom psykologi, hälsopromotion, mindfulnesscertifiering, andning, meditation, naturterapi, embodiment praktiker mm) och lärdomar från att ha hjälpt andra.

Teknikerna är enkla och effektiva och kommer både från beteendevetenskaplig och neurobiologisk forskning och österländska traditioner.

Yin-inspirerad yoga tisdagar 19:00 (har ett uppehåll för tillfället)
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en meditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga för stela män onsdagar 17:30
Ledare: Ulrika Sandström och  vid ett par tillfällen Per Gunnarsson

Välkommen alla män, killar och gubbar till yoga bara för män.

Vi startade gruppen för 3 år sedan och har haft glädjen att få träna ett härligt gäng män i olika åldrar och med olika fysiska förutsättningar. Här är alla nybörjare, stela kylskåp och stressade hjärnor extra välkomna men även du som hållit på med yoga ett tag kommer att få mycket nytta av träningen.
Vi gör yoga som stärker och mjukar kroppen och sinnet på alla plan - muskler, leder, nervsystem, alla organ och inte minst psyket. Vi tränar styrka, balans, avslappning, koncentration, vi töjer på muskler och tar hand om bindväven.
Allt i en väldigt tillåtande och hjärtligt kravlös atmosfär.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yogan och om mig som lärare.

Ring eller messa 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se om du undrar något.