Yogakurser

Yoga behövs mer än någonsin! Gå gärna med i gruppen Yoga med Ulrika på Facebook för uppdateringar och yogatips.

Vårens yoga  kommer att som vanligt innehålla skön, varierande, välgörande yoga för att bli mjuk och stark, både i kroppen och inombords. Både nybörjare och erfarna yogis är varmt välkomna.
Tisdagar (start 3/1):
10:00 Yoga Lätt
17:30 Sama yoga
19:00 Yoga för stela män
Onsdagar:
17:30 Yoga för stela män

Pris termin 1790:- (1690:- pensionär) Drop-in 190:-

Villkor: Du väljer en klass men kan variera mellan dem och ta igen på andra tider. 

Ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se för anmälan.

Inbetalning till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383

Varmt välkommen!

Alla klasser är öppna för alla nivåer.

 

Passbeskrivningar:

Sama yoga, tisdagar 17:30
Vi möter våren med stärkande yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Och som alltid avslutar vi med en lång, skön avslappning. Passen är varierande och andningsövningar och olika meditationer dyker upp då och då. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan att träna sig i större närvaro för att nå yogans mål - ett lugnt och fridfullt sinne.

Yin-inspirerad yoga tisdagar 19:00 (har ett uppehåll för tillfället)
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en meditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga Lätt, tisdagar 10:00 
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Yoga för stela män onsdagar 17:30 + tisdagar 19:00
Ledare: Ulrika Sandström och Per Gunnarsson (främst onsdagar)

Välkommen alla män, killar och gubbar till yoga bara för män.

Vi startade gruppen för 2,5 år sedan och har haft glädjen att få träna ett härligt gäng "gubbar" i olika åldrar och med olika fysiska förutsättningar. Här är alla nybörjare, stela kylskåp och stressade hjärnor extra välkomna men även du som hållit på med yoga ett tag kommer att få mycket nytta av träningen.
Vi gör yoga som stärker och mjukar kroppen och sinnet på alla plan - muskler, leder, nervsystem, alla organ och inte minst psyket. Vi tränar styrka, balans, avslappning, koncentration, vi töjer på muskler och tar hand om bindväven.
Allt i en väldigt tillåtande och hjärtligt kravlös atmosfär.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yogan och om mig som lärare.

Ring eller messa 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se om du undrar något.