Gå till innehåll

Coachning

Ibland kan det hjälpa att ha en personlig hejarklacks-ledare vid sin sida när något behöver förändras i livet för att du ska må bra.

Jag har jobbat drygt 15 år med coachande samtal med olika inriktningar. Främst har det handlat om att coacha småföretagare samt jobbcoachning men de senaste åren har mitt specialområde blivit inre hälsa och stresshantering - att genom coachning, mental träning och mindfulness hjälpa människor som vill ha mer glädje och inre balans i sitt liv.

Min utbildningsbakgrund består av examen i psykologi med inriktning på hälsopromotion och med en fördjupning i samtalsmetodik från Göteborgs universitet och flera ledarskapsutbildningar. Jag hämtar också tekniker och verktyg från österländska och yogiska traditioner om du är öppen för det.

Hur går det till?

Ett första 50 minuters samtal inklusive en telefonuppföljning kostar 850:-. Samtalet kan gälla små och stora utmaningar - att få hjälp inför ett möte med chefen som känns tufft eller att bolla tankar kring ett större vägval i livet, och allt däremellan.

I samtalet berättar jag kort om coachning, sedan pratar vi om ditt önskade läge - vad är det du vill? (det kan förresten vara hela målsättningen med coachningen, att komma på vad det är du vill i livet) Vilka resurser har du - vad är dina styrkor? Vi tydliggör tillsammans mål och vad du rent konkret kan göra för att nå dit du vill. Ofta blir effekten att tankarna klarnar, tvivel skingras och hopp och handlingskraft väcks upp ur sin slummer. Jag som coach har tystnadsplikt och lyssnar och speglar utan att värdera det du berättar.

Om du vill fortsätta efter samtalet får du kontinuerligt stöd och pepp under minst 2 månader och vi lägger upp stödet med personliga träffar, telefon/Skype-coachning, hemuppgifter, uppföljningar och mailstöd utifrån din budget och dina behov.

Ring mig på 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se för en pratstund om vad personlig coachning skulle kunna hjälpa dig med.