Gå till innehåll

Om oss

Nära utveckling består i första hand av mig, Ulrika Sandström, beteendevetare och certifierad yogalärare. Jag bor i Varberg, har mina rötter i Västerbotten och ett ”andra hem” i Australien där jag bodde på 90-talet.

Jag har en examen i psykologi med fördjupning i samtalsmetodik från Göteborgs universitet, kompletterat med högskolestudier i hälsopromotion, ekonomi och ledarskap. Jag är certifierad Mindfulnesslärare (MBSR) och yogalärare med internationell certifiering.

Efter skola och resor jobbade jag flera år som marknadskommunikatör och projektledare men bytte fokus och har de senaste drygt 15 åren drivit eget företag. Min önskan är att sprida kunskap och inspiration för att hjälpa människor att ta hand om sig själva på bästa sätt. Jag har startat en friskvårdscentral och grundat och håller i yogavandringar i Sverige, Spanien och på Bali, förutom uppdrag som utbildare och konsult inom hälsofrågor och personlig utveckling på företag och organisationer. Jag erbjuder också coachande samtal och hjälper företagare att lyfta fram sig själva genom proffsig marknadskommunikation. Och så skriver jag artiklar ibland. Mycket på gång, men den röda tråden i allt jag gör är fokus på den inre hälsan och ökad självkännedom.

Mitt stora intresse för hälsa och psykologi väcktes i samband med att jag mådde dåligt på grund av stress i början av 2000-talet och var lämnad att själv rehabilitera mig. Samtal, yoga, meditation, att vara ute i naturen och andningsteknik var de hjälpmedel jag fann som fick mig att hitta balansen igen. Framförallt ledde den här tiden av kris och utveckling till att jag fann min nya passion - att hjälpa andra människor att må så bra de bara kan!

Kanske möts våra vägar någon dag, du är iallafall varmt välkommen att skicka mig en förfrågan om coachning eller något helt annat på: ulrika@narautveckling.se

Jag har även under åren skapat ett härligt nätverk av kunniga samarbetspartners med samma grundinställning som jag själv som jag är tacksam för att samarbeta med i olika former.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *