Yogakurser

Vårterminen betyder ny lokal för mina kurser, jag finns nu i Grön Styrkas nya lokal mitt i Trönninge. Adress: Lindbergsvägen 134 vid rondellen på höger sida på väg mot Lindberga.

Andra kursperioden startar vecka 11 och är 8 veckor lång.

Pris:  (8ggr): 990:-. Drop-in 180:- Termin (12ggr) 1390:-

Villkor:
Du kan ta igen gånger på de andra passen hur ofta du vill och om du vill gå fler än 8 (12 om du köpt terminskort) gånger betalar du bara 75:-/pass för extragånger.  

Välkommen med anmälan eller frågor till ulrika@narautveckling.se 070-617 2817.

Inbetalning via Swish 123 512 6578 eller BG 5910-7383.

Klassupplägg:

Tisdagar
17:30 - 18:45  Sama yoga (alla nivåer)
19:10 - 20:25  Yoga Choklad. Yin-inspirerat pass som avslutas med chokladmeditation.

Fredagar
10:00 - 11:15 Yoga Lätt (passar alla, även dig som är äldre, gravid eller har skador, eller bara känner dig "stel som ett kylskåp")

Passbeskrivningar:

Sama yoga, tisdagar 17:30
Vi möter våren med stärkande yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Och som alltid avslutar vi med en lång, skön avslappning. Passen är varierande och andningsövningar och olika meditationer dyker upp då och då. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan att träna sig i större närvaro för att nå yogans mål - ett lugnt och fridfullt sinne.

Yoga Choklad, tisdagar 19:10
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en chokladmeditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga Lätt, fredagar 10:00
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande (på stol eller matta) och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yoga.