Yogakurser

Välkommen till höstterminen i Trönninge! Det kommer att bli minst 42 härliga yogaklasser att välja på under höstens gång. Nytt för i år är att jag förlänger klassen till 80 minuter och att du kan köpa ett terminskort.

Vi håller till i Grön Styrkas mysiga nya lokal på Lindbergsvägen 134, vid rondellen på höger sida på väg mot Lindberga. Alla klasser är öppna för alla nivåer, men är du helt ny rekommenderar jag grundkursen för din egen skull.

Anmäl dig här: https://www.simplesignup.se/event/136480
eller ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se

Klassupplägg:

Tisdagar
17:20 - 18:40  Sama yoga (Varierande pass, vi tränar styrka, balans, rörlighet och sinne)
19:00 - 20:20  Yoga Choklad (Långsamt yin-inspirerat pass som avslutas med chokladmeditation)

Fredagar 
10:00 - 11:20 Yoga Lätt (passar alla, även dig som är äldre, gravid eller har skador, eller bara känner dig "stel som ett kylskåp")

Nybörjarkurs
Söndagarna 2 och 9 september kl 17:30 - 19:30 håller jag en grundkurs i yoga för nybörjare och andra som är intresserade. Kursen innehåller teori och grundlig genomgång av olika yogaställningar, andningsteknik och meditation. Du får dokumentation och en beskrivning på ett pass att göra hemma.

Pris:
Terminskort: 2200:-
12-kort: 1590:-  (Pensionärer och heltidsstudenter 1490:-)
Drop-in: 160:-  (i mån av plats, ring eller messa innan 070-617 2817)
Nybörjarkursen: 250:-/gång eller 390:- för båda tillfällena.

Villkor: Du kan med  både termins- och 12-kortet gå på vilka klasser du vill under hela höstterminen (utom specialklasser). Terminen pågår från vecka 34 till vecka 48 (inga kurser v37 pga yogaresa) så du har totalt 42 klasser att välja på. 

 

Passbeskrivningar:

Sama yoga, tisdagar 17:20
Vi möter hösten med stärkande yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Och som alltid avslutar vi med en lång, skön avslappning. Passen är varierande och andningsövningar och olika meditationer dyker upp då och då. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan att träna sig i större närvaro för att nå yogans mål - ett lugnt och fridfullt sinne.

Yoga Choklad, tisdagar 19:00
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en chokladmeditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga Lätt, fredagar 10:00
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande (på stol eller matta) och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yogan och om mig som lärare.

Anmäl dig här: https://www.simplesignup.se/event/136480
eller ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se