Yogakurser

Välkommen till vårterminen del två på Järngatan 2 i Varberg som startar vecka 9!

Vårens yoga  kommer att som vanligt innehålla skön, varierande, välgörande yoga för att bli mjuk och stark, både i kroppen och inombords. Den röda tråden på tisdagarna, och delvis på fredagarna, den här perioden är hur vi kan ta hand om kroppen och sinnet för att minska effekterna av stress.Jag kommer att väva in forskning och fakta kring stress och hälsa och både lära ut hur vi fysiskt hjälper kroppen till återhämtning men också tekniker för att komma ur stressande tankar och känslor av att inte räcka till.

Det blir två klasser på tisdagar, den första är mjuk men lite mer fysiskt krävande, medan andra klassen är väldigt långsam och lugn. Båda klasserna avslutas med ca 10 minuters meditation då du får prova flera olika tekniker. Både nybörjare och erfarna yogis är varmt välkomna. Sedan är det en Yoga Lätt klass på fredagar, bara enstaka plats ledig där.

Tisdagar:
17:30 Sama yoga för stresshantering
19:00 Yinyoga för stresshantering
Fredagar:
10:00 Yoga Lätt (bara enstaka plats ledig)

Pris: 990:- för 7ggr. (Pensionärer och heltidsstudenter 890:-)
Drop-in 180:-

Villkor: Du väljer en klass men kan variera mellan dem och ta igen på andra tider. Blir det mer än 7ggr betalar du bara 80:- extra per gång i slutet av terminen.

Beas terminskort och 10-kort gäller också på de här klasserna.

Anmälan här: https://simplesignup.se/event/164934

eller ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se

Inbetalning till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383

Jag har utbildat många inom stress men det här är första gången jag sätter ihop en yogakurs med stresshanterings-fokus och det känns jätteroligt att få kombinera det jag vet av egen erfarenhet, utbildningar och yogapraktik verkligen fungerar för att bli mindre stressad av livets utmaningar och hitta verkligt inre lugn och välmående.

Varmt välkommen!

Alla klasser är öppna för alla nivåer, det finns några platser för nya elever.

 

Passbeskrivningar:

Sama yoga, tisdagar 17:30
Vi möter våren med stärkande yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Och som alltid avslutar vi med en lång, skön avslappning. Passen är varierande och andningsövningar och olika meditationer dyker upp då och då. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan att träna sig i större närvaro för att nå yogans mål - ett lugnt och fridfullt sinne.

Yin-inspirerad yoga tisdagar 19:00
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en meditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga Lätt, fredagar 10:00
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande (på stol eller matta) och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yogan och om mig som lärare.

Ring eller messa 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se om du undrar något.