Yogakurser

Restriktionerna håller i sig och v7 startar nästa 5-veckorskurser med max 7 7 friska deltagare i salen och livestreaming på Zoom för dig som heller yogar hemma.  Yoga behövs mer än någonsin! Vi har gott om plats i lokalen så att vi kan yoga säkert och på bra avstånd från varandra.

Vårens yoga  kommer att som vanligt innehålla skön, varierande, välgörande yoga för att bli mjuk och stark, både i kroppen och inombords. Första omgången hade två klasser på tisdagar, den första är mjuk men lite mer fysiskt krävande, medan andra klassen är väldigt långsam och lugn. Den lugna klassen har nu uppehåll. Båda klasserna avslutas med meditation då du får prova flera olika tekniker. Både nybörjare och erfarna yogis är varmt välkomna. Sedan är det en Yoga Lätt klass som nu flyttat till tisdagar.
Tisdagar (start 16 februari):
17:30 Sama yoga (*fullt i salen)
Torsdagar (start 18 februari):
17:30 "Gubb-yoga" (*fullt i salen)
Tisdagar (start 23 februari):
10:00 Yoga Lätt (*fullt i salen)

Pris 5ggr: 750:- i salen, 500:- via Zoom
Drop-in 180:- i sal, 130:- Zoom

Villkor: Du väljer en klass men kan variera mellan dem och ta igen på andra tider. Blir det mer än 5ggr betalar du 100:- extra per gång i slutet av terminen.

Anmälan här: https://simplesignup.se/event/175795

eller ring/sms 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se

Inbetalning till Swish 123 512 6578 eller Bg 5910-7383

Varmt välkommen!

Alla klasser är öppna för alla nivåer.

 

Passbeskrivningar:

Sama yoga, tisdagar 17:30
Vi möter hösten med stärkande yoga som ökar blodgenomströmningen, balanserar nervsystemet, smörjer och mjukar upp i lederna, stärker immunförsvaret och ökar välmåendet i både kropp och själ. Och som alltid avslutar vi med en lång, skön avslappning. Passen är varierande och andningsövningar och olika meditationer dyker upp då och då. Det viktiga är inte hur ställningarna ser ut, utan att träna sig i större närvaro för att nå yogans mål - ett lugnt och fridfullt sinne.

Yin-inspirerad yoga tisdagar 19:00 (har ett uppehåll för tillfället)
Det här är en stillsam och djupgående yin-yoga-inspirerad klass där vi stannar i positionerna lite längre och tar hjälp av kuddar och band för att vara bekväma medan insidan mjuknar som smält choklad. När vi har låtit kroppen sakta ner och det har blivit tyst och lugnt inombords avslutar jag passet med en meditation. Yin-yoga jobbar mer med bindväven och är speciellt bra att göra under den kalla årstiden.

Yoga Lätt, tisdagar 10:00 
Den här kursen passar dig som är äldre, kanske har en skada eller bara vill komma på enkel, effektiv yoga. Övningarna utförs stående, liggande eller sittande (på stol eller matta) och vi undviker övningar som växlar snabbt mellan olika lägen. Vi pallrar upp oss med kuddar och använder straps för att anpassa ställningarna när det behövs. Du får en mjuk och skön genomgång av kroppen och en lång avslappning i slutet.

Hos mig kan du också få personlig yogaträning. Jag utformar ett skräddarsytt yogaprogram till dig och hjälper dig att komma igång. Kan även erbjudas i kombination med coaching.

Ring eller maila för att anmäla din plats, eller om du vill hålla dig uppdaterad om kommande kurser: ulrika@narautveckling.se

Klicka på Yoga i menyn för att läsa mer om yogan och om mig som lärare.

Ring eller messa 070-617 2817 eller maila ulrika@narautveckling.se om du undrar något.